Zakelijke app laten maken

AppConcurrent Android, app, app store, apple, apps, ontwikkelen, zakelijke

Zakelijke app laten maken

Als gerenommeerd bedrijf kan je in de huidige tijd eigenlijk niet meer zonder een zakelijke app.  Tegenwoordig heeft 72% van de Nederlanders een smartphone, 33% van de bezitters van een smartphone gebruikt dagelijks minimaal 1 app. Door een app aan te bieden aan de smartphone gebruikers laat u zien dat u een innovatief bedrijf bent dat mee gaat met de tijd. De klant is meer betrokken bij uw bedrijf, wat zorgt voor klanten binding. En door slim gebruik van de app kunt u tijd besparen wat weer gunstig is voor de kosten binnen uw bedrijf.

Bij de AppConcurrent hebben we ruime ervaring met het ontwikkelen en bouwen van zakelijke apps voor bedrijven. U geeft uw wensen door en wij zorgen voor de uitvoering tegen een vaste lage prijs welke van te voren duidelijk en transparant met uw gecommuniceerd word.

Met een zakelijke app kunt u naast een stuk klantenbinding en tijdsbesparing nog meer voordelen op doen. Zo kunnen klanten gemakkelijk contact met u opnemen via de app, kunt u indien gewenst een webshop integreren in de app, het eenvoudig maken voor gebruikers om terecht te komen op uw social media pagina’s zoals Facebook en twitter en kunt u push berichtjes sturen aan klanten met actuele aanbiedingen of andere informatie die van belang kan zijn voor de klant.

Indien u een app laat maken door de appconcurrent zal deze geheel in uw huisstijl zijn waardoor de herkenbaarheid van uw bedrijf gewaarborgd blijft. En doordat wij de laagste prijs van Nederland hebben en verschillende pakketten aan bieden is een eigen app nu voor elk bedrijf haalbaar zie app laten ontwikkelen kosten.

Wilt u vrijblijvend meer informatie, heeft u vragen of heeft u de beslissing al genomen en bent u klaar om de volgende stap te nemen en een app voor uw bedrijf te laten maken? Neem dan gerust contact op met de appconcurrent.

Nog even de voordelen van een zakelijke app op een rijtje:

?  Klantenbinding
?  Meegaan met de tijd
?  Toegankelijkheid van uw bedrijf
?  Tijdsbesparing
?  Integreren social media
?  Optioneel integreren webwinkel
?  Push berichten naar klanten sturen

Wilt u weten wat een zakelijke app geheel op maat gemaakt kost? Klik dan hier voor een prijs overzicht of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Laat uw app maken door AppConcurrent

Contact

Share this Post