Even voorstellen.

Wij zijn Jort (links) en Johan (rechts) de oprichters van AppConcurrent. Op deze pagina kan je ons verhaal lezen en in contact komen met ons. Ook vindt u onze basis informatie over AppConcurrent, veel lees plezier.

Over ons


Info

Tel +31 20 262 38 15
Mail Info@AppConcurrent.nl
Bank NL60 TRIO 0254 7396 79
KVK 64949958
Handelsnaam AppConcurrent V.O.F.

Ga naar ons contactformulier
06-2012
Een van de oprichters (Jort) kreeg het verzoek van zijn werkgever om een app te laten ontwikkelen voor zijn onderneming, hieruit kwamen wij tot de conclusie dat die ontwikkelaars veel te duur zijn en het idee ontstond om zelf apps te gaan ontwikkelen, maar dan voor een betaalbare prijs. Hij benaderde twee vrienden Johan een IT specialist en Mart een grafisch designer.

 

06-2012
Het idee ontstond om te gaan werken met een vast CMS (Content Management System), dit zou een prima manier zijn om mensen goedkoop aan een app te helpen en ze zo ook zelf hun app te laten beheren.
06-2012
Nu moesten we nog een pakkende naam verzinnen voor onze nieuwe onderneming, iets wat meteen duidelijk zou maken waarvoor we staan. Nadat Johan en Jort al dagen bezig waren met de perfecte naam had Mart onze huidige naam binnen 10 minuten op tafel en AppConcurrent was geboren.
06-2012
Nu wij een naam hadden moesten we gaan beginnen aan onze huisstijl, presentatie en communicatie. Johan onze allround IT specialist is begonnen met het opzetten van ons CMS, websites en alles wat maar met IT te maken had. Jort en Mart zijn gaan brainstormen omtrent onze huisstijl en ons logo, Mart heeft uiteindelijk het huidige logo vorm gegeven.
07-2012
Onze eerste app was de app die Jort zijn werkgever toen der tijd wilde laten ontwikkelen; de Tjiller app (die nog steeds in de app store te downloaden is). Toen kwamen de echte uitdagingen, werkt ons CMS wel echt goed, krijgen we de app wel in de stores? Uiteindelijk naar een paar weken was het gelukt om onze eerste app te lanceren.
02-2013
Een van onze mede oprichters krijgt het te druk met zijn eigen bedrijf en besluit om AppConcurrent te verlaten en zich volledig te focussen op zijn eigen onderneming. Voor Mart een verstandige keuze zijn bedrijf is nu een succesvol bedrijf. We missen Mart en zijn creatieve brein nog altijd.
10-2013
AppConcurrent groeit in het eerste jaar enorm en we blijven maar steeds specifiekere app opdrachten binnen krijgen. Wij besluiten om een vaste programmeur in dienst te nemen, Gustavo wordt onze man een Portugese programmeur die wel van een uitdaging houd.
02-2014
Onze website word vernieuwd en we besluiten alles in eigen beheer te doen. We schaffen zelf 4 servers aan om onze website te optimaliseren. Ook hebben wij een glasvezel internet lijn besteld om alles super snel te krijgen. Ons app CMS blijft werkend in de cloud zodat onze apps over de gehele wereld snel zijn.
11-2015
We besluiten om een nieuw CMS te gaan gebruiken, een CMS wat kan meegroeien met de vraag van onze klanten. Ook worden onze ouden klanten overgezet naar het nieuwe CMS met de nieuwste functies die voor iedereen beschikbaar worden.
02-2016
Ons team is met de jaren goed gegroeid het bestaat nu uit. Johan : It Jort : Sales/design/development Gustavo : Programmeur Philipe : Programmeur Susan : Administratie Johan (2) : Boekhouding  Claudia : Design
06-2016
Ons CMS heeft een eerste grote update gehad en er zijn nu nog meer fucties beschikbaar voor de gebruiker. Denk aan inloggen op locatie,  Push berichten versturen vanuit de app, en CMS verbeteringen.