Alle platvormen

Onze apps zijn voor alle platformen

De apps van AppConcurrent werken op alle platformen, van tablet tot smartphone,  Android tot Apple. Bij ons draait het allemaal. lees meer wat er mogelijk is in het mobiele app overzicht


Volledige controle over uw app

Wees zelf in controle over de app. Dit is mogelijk met ons unieke CMS systeem, content, downloads noem het maar op. Dit zonder extra kosten.

247 CMS


Live update

Direct de app updaten

Het is mogelijk om binnen het CMS systeem een pagina te updaten, Zodra u dat doet, zal hij meteen aangepast worden in alle stores. Dit allemaal zonder opnieuw code’s te moeten aanleveren bij apple en/of android.
Blijf flexible en huur niet steeds een programmeur in.

Alles in de Cloud

Ons unieke Content Management Systeem (CMS) draait veilig in de Cloud. Dit maakt het mogelijk dat de App die bij ons aangeschaft, ook snel zal draaien in bijvoorbeeld China of in Amerika. Dit komt door de wereld wijde spreiding van ons systeem.

Cloud CMS


Push picture

Push meldingen

Houd de klanten up to date met push meldingen. Heeft uw een nieuwe aanbieding en/of een melding wat u gedeeld wilt hebben, met een simpel handeling stuurt u een push melding.


Statistieken van uw app

Een App die gebouwd is door AppConcurrent heeft allemaal meetpunten ingebouwd. Dit maakt het dus mogelijk dat u kunnen zien waar een App wordt gedownload en op wat voor mobile en of tablet. Zo weet u precies waar en hoe vaak uw app wordt gebruikt.

Analyrtics CMS


Neem contact met ons op

Laat uw app maken door AppConcurrent

Contact

Deel deze pagina