Een app laten ontwikkelen in 4 stappen.

Telefoon los_0004_Left

1. U neemt contact met ons op

U neemt vrijblijvend contact met ons op en we gaan dan beoordelen of wij uw app kunnen ontwikkelen. Daarna kijken wij naar uw huisstijl en eventuele bestaande informatie zoals websites en natuurlijk uw app wensen.

2. Ontwikkelen van uw demo app

Wij maken altijd eerst vrijblijvend en kosteloos een demo app voor u, deze kunt u op uw eigen smartphone testen. Zo weet u precies, geheel in uw huisstijl wat u kunt krijgen. Voor het ontwikkelen van uw demo app hebben wij gemiddeld 10 werkdagen nodig.

Een app laten ontwikkelen zonder risico, dat kan alleen bij AppConcurrent

Naamloos-1_0006_Front 2

telefoons los_0004_Left

3. App store informatie en design

Nu is het tijd om ons de app store informatie aan te leveren. Hiervoor hebben wij een gemakkelijk formulier voor ontwikkeld, zo weet u precies wat wij van u nodig hebben. U krijgt dan te zien hoe de app gepresenteerd wordt in de app stores doormiddel van een presentatie via de mail. Ook krijgt u van ons de offerte met de kosten van uw app.

4. App aanbieden aan de app stores

Zodra wij de betaling binnen krijgen zullen wij uw app gaan aanbieden aan de app stores (Google & Apple). Voor de Google play store is er een doorlooptijd van gemiddeld 48 uur, de Apple app store heeft een doorlooptijd van gemiddeld 2 weken.

app-laten-ontwikkelen

Neem contact met ons op

Laat uw app maken door AppConcurrent

Contact