Uw app laten maken door AppConcurrent

Wij “ontzorgen” u, zeg nee tegen programmeren. Het enige dat u hoeft te doen, is ons te vertellen wat u wilt. AppConcurrent  zorgt ervoor dat uw app een echt marketing tool wordt. U komt dichter en sneller bij uw klanten. laat  ons uw app ontwikkelen zodat zicht daar niet mee druk hoeft te maken.

Het bereik voor u onderneming kan vele malen groter worden dan wat u nu heeft. Maak de stap naar de toekomst. hier onder een overzicht van de ontwikkel kosten van een app. Uw app kan al zeer snel in de stores staan. App laten maken kosten zijn allemaal

App Laten maken kosten overzicht
Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.
Voor speciaal geprogrammeerde pagina’s worden extra kosten berekend.


Een eigen app

AppConcurrent kan dat realiseren, van bouwen tot aan marketing en alles wat er bij komt kijken. Gebruik je app als marketing tool en zie je bedrijf groeien. Of laat er een ontwikkelen om uw klanten het makkelijker te maken door middel van een oplossing te bieden. Gebruik uw app om uw producten te verkopen, of om uw collectie te laten zien.

App laten maken kosten


247 CMS

24/7 toegang tot ons CMS

Met ons gebruiksvriendelijke Control Management Systeem, kunt u 24 per dag precies volgen hoe vaak uw app wordt gedownload en hoeveel hij wordt gebruikt. Alles wordt in grafieken aangegeven. En omdat AppConcurrent uw app voor zowel de Apple store als de Google play store maakt, bent u toestel onafhankelijk. Voor meer informatie; neem gerust contact met ons op.


Onbeperkt aantal pagina’s

Wij vinden het niet normaal dat anderen u slechts een beperkt aantal pagina’s voor uw app aanbiedt en dat u daarna moet gaan betalen voor extra pagina’s. Wij hebben de regel een app is pas af, als alle pagina’s er in staan. Nadat uw app is gebouwd, kan het altijd zonder extra kosten worden aangepast. (Aanpassen is niet hetzelfde als een nieuwe app bouwen) Dit aanpassen is “live”, uw app gaat dus niet offline en u hoeft niet te wachten op goedkeuring van Apple of Google. Dit komt door ons unieke CMS systeem.

App laten maken kosten


Push picture

Onbeperkt Push Meldingen sturen

Onbeperkt berichten sturen naar uw gebruikers (Push meldingen sturen). Ook hier is AppConcurrent weer een uitzondering op de regel. U kunt bij ons onbeperkt pushberichten sturen. Om spammen tegen te gaan, zit er wel een pauze van 5 minuten tussen elk bericht.

“Stelt u eens voor, u kunt dus alle gebruikers dagelijks een bericht sturen met bijvoorbeeld extra aanbiedingen.”


Direct uw app updaten.

Ook hiermee zijn we uniek. Uw app kunt u met een druk op de knop meteen updaten in de Apple App Store en de Google Play Store. Dus uw veranderingen zijn meteen voor al uw gebruikers zichtbaar!

“Een ultiem voorbeeld van sneller gaat het niet”

Live update


App laten maken Updaten per jaar

AppConcurrent verzorgt een maal per jaar een update.

Regelmatig komen er in ons CMS systeem nieuwe mogelijkheden. Voor alle klanten geldt, dat wij een keer per jaar uw app gratis updaten. U kunt daarna gebruik maken van alle nieuwe mogelijkheden, zonder dat het u iets kost!

“Een app laten maken is nog nooit makkelijk geweest”


Neem contact met ons op

Laat uw app maken door AppConcurrent

Contact

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.


Deel deze pagina